Hautunet BKS 3 Enebolig - Roald, Vigra

Leveransen - Hautunet bks3

Vi hos Bjerknes Bygg verdsetter et godt hjem!
Her vil du finne hva som leveres som standard 

 
Med to soverom, praktisk bad og bod/vaskerom i 1. etasje, og stor stue med åpen kjøkkenløsning og utgang til takterrassen i 2. etasje er dette et funn for en liten familie og dere som ønsker å bli samboere. Store vindusflater gir lyse, trivelige rom og gjør at boligen likevel oppleves romslig. 
 

Her har dere store muligheter for familietid med fjell, fjøre og aktiviteter rett utenfor døren, med kort veg til barnehager og skoler. Gode og smarte planløsninger som gir deg en romslig hverdag. Slitesterke og bærekraftige gulv fra Berry Alloc som tåler en trøkk fra store og små. Sgidal leverer svanemerket kvalitets kjøkken som gir rom for arbeid og småbarnsaktiviteter, omsorg og livskvalitet. Snøhvite fronter og integrerte hvitevarer som sørger for god plassutnyttelse. Er ikke hvit fargen du ønsker? Slapp helt av vi setter oss selvfølgelig ned sammen, hvor vi går igjennom alle dine muligheter for å sette ditt personlig preg på huset. Kort fortalt får du et kompakt og lettstelt hus som gir mulighet for mer tid i hverdagen.

 

Huset 

 
I første etasjen kommer du til inngangsparti med varmekabler og mulighet for skyvedørsgarderobe. 2 romslige soverom. Bad med veggheng toalett, dusj, komplett baderomsinnredning med underskap og speilskap fra Linnbad i fargen hvit. Bod /vaskerom. Ute finner du garasje og en bod for lagring av sport / sesongutstyr og det du ellers glemmer bort. I andre etasje får du en romslig stue som har åpen løsning til kjøkkenet, med direkte utgang til solrik takterrasse. Husmodellen BKS1B gir deg et kompakt og innholdsrikt hus med smarte løsninger. Moderne detaljer og store vindusflater kombinert med tradisjonelle husformer gir huset et moderne utseende samtidig som den bevarer sjarmen Vigra har å by på. Ser du for deg noe nytt eller mindre som er lettstelt og praktisk da er BKS1B en mulighet for deg.
 

 

 

Boligfeltet

 

Hautunet boligområde på Roald, Vigra er et helt nytt boligfelt Perfekt for småbarnsfamilien! Med kort vei til skole og barnehage som og ligger i gå/sykkelavstand. Flott opparbeidede fellesarealer med lekeplass, nydelige tur og bademuligheter rett utenfor døren – tilrettelagt for både store og små. Kort vei til marina med mulighet for båtplass og vinterlagring. Kjenn den friske sunnmørske luften rett i lungene mens roen senker skuldrene.

Nyt nydelige solskinnsdager med en unik utsikt over hav og fjell, lett tilgang til aktiviteter for deg og din familie hvor du finner fotballbane og idrettshall. Kombiner turen din med det lokale bakeriet, Vigra restaurant og andre lokale tilbud du finner i sentrum av Roald!

Kort vei til bysentrum som kun er en 20 minutters biltur unna, samt en 5-6 minutters biltur til Ålesund Lufthavn Vigra.

Roald, Vigra har blitt et attraktivt og aktivt område for lokale og tilflyttere å bosette seg på. Det er ingen tvil om at her har vørt stor vekst noe som gir mange spennende muligheter.

Ta kontakt med oss i dag for en hyggelig prat så gir vi deg all den informasjonen du ønsker.

 

Standard

 

Innvendig i husene vert lagt til grunn normalt god standard med tidsriktige material.

Kjøkken vert levert fra Sigdal. Vidde snø med Integrerte hvitevarer og komfyrvakt er inkludert i leveransen.

Baderom blir levert med vegghengt toalett og baderomsseksjon 100 cm med speil fra Linnbad. 20×20 fliser på gulv og baderomsplater på vegg.

Gulv blir levert i moderne 1-stavs utførelse, i serien Original Elegant Natural Eik fra Alloc.

Store vindusflater i front, med utførelse som står i stil med kledning, som slipper inn godt med lys og gir deg en unik utsikt mot hav og fjell. Alle vinduer og dører i fasader er aluminiumsbekledd og vedlikeholdsvennlig.

 

Se leveransebeskrivelse for komplett oversikt av standardpakken! Vi har selvfølgelig lagt med ekstra utvalg for å vise deg flere muligheter.

Meld din interesse her

  nøkkeldata

  BRA

  ca 215.4 kvm

  P-ROM

  ca 125 kvm

  Soverom

  3

  Flatt tak

  Pris fra

  Kontakt for pris

  Moderne

  Location

  Ranskarrema, 6040 VIGRA

  Del til